پیشنهاد رفع فیلتر چند شبکه اجتماعی به کارگروه تعیین مصادیق

ساخت وبلاگ
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سومین حضور برخط خود در شبکه های اجتماعی داخلی ضمن ارائه مختصری از اقداماتش در وزارتخانه به سئوالات کاربران پاسخ داد.
به گزارش فاوانیوز، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در سومین حضور برخط خود در شبکه های اجتماعی داخلی ضمن ارائه مختصری از اقداماتش در وزارتخانه به سئوالات کاربران پاسخ داد.
وی با اشاره به برگزاری جلساتی با سازمان برنامه و بودجه و مجلس برای بودجه وزارت ارتباطات، تاکید کرد:« امیدواریم بتوانیم بودجه ای بگیریم تا بخشی از مشکلات مردم را بتوانیم برطرف کنیم.»
دکتر محمود واعظی در ادامه تشریح اقداماتش در دو هفته اخیر به تشکیل شورای عالی فضای مجازی اشاره کرد و گفت:« در شورای عالی فضای مجازی که بالاترین شورا در کشور در ارتباط با فناوری اطلاعات است؛ شبکه ملی اطلاعات به تصویب رسیده است که سران سه قوه عضو این شورا هستند و این شورا به ریاست رییس جمهور تشکیل می شود.»
وی افزود:« تصمیم بر این شد زیربنای شبکه ملی اطلاعات و اجرای آن توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با قوت انجام شود.»
واعظی با اشاره به تشکیل مجدد شورای عالی فناوری اطلاعات گفت:« این شورا برای سال ها تعطیل شده بود. بنابر حکم رئیس جمهور مهندس نصرالله جهانگرد به عنوان دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات منصوب شد و نخستین جلسه شورا در دولت جدید روز سه شنبه گذشته به ریاست مهندس نصرالله جهانگرد تشکیل شد.»
وی با بیان اینکه جلسات متعددی برای کاهش تعرفه اینترنت کاربران انجام شده است ضمن ابراز امیدواری از به نتیجه رسیدن این جلسات؛ تاکید کرد:« برای کاهش پرداخت های مردمی که از اینترنت استفاده می کنند مصمم هستم.»
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه درباره کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکیه که مسئولیت آن با وی است؛ از حضور رجب اردوغان، نخست وزیر ترکیه در نیمه اول بهمن ماه سال جاری در ایران خبرداد و گفت:« این کمیسیون بعد از دوسال برگزار خواهد شد و روز دوشنبه برای فراهم آوردن مقدمات کارها سفری به ترکیه خواهم داشت.»
دکتر واعظی با اشاره به جلسات ماهانه ملاقات های مردمی؛ گفت:« افرادی که درخواست ملاقات دارند می توانند از طریق روابط عمومی وزارتخانه اقدام کنند. همچنین افرادی که مشکلات شخصی خود را در شبکه های اجتماعی مطرح کرده اند می توانند به صورت مکتوب از طریق روابط عمومی درخواست های خود را اعلام کنند.»
وی با بیان اینکه در ارتباط با سرعت اینترنت پیام های بسیاری داشتم؛ گفت:« هرچه بستر فنی امان را بیشتر آماده کنیم می توانیم سرعت را بالا ببریم. سرعت اینترنت با دستور بالا نمی رود .خواهش من این است که ما را درک کنید و انتقادات در حد همین چند ماهی که آمده ایم؛ باشد. از ابتدای آمدنم قول دادم طی 100 روز پهنای باند اینترنت کشور را 40 گیگا بیت بر ثانیه اضافه کنم و و روی حرف خودم هستم. یک فرصت 2 ساله به من بدهید تا مشکلات سرعت اینترنت برطرف شود. با توجه به سیاست شیرینگ که از هفته گذشته در حال اجرا داریم امیدواریم بسیاری از مشکلات برطرف شود.»
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره فیلترینگ گفت:« سیاست های دولت یازدهم در اینباره متفاوت از سیاست های دولت قبل است. می دانید که این دولت در کمیته تعیین مصادیق 6 عضو دارد. با آقای جنتی هماهنگی هایی داشتیم و قرارمان بر این است که بین 6 وزارتخانه سیاست هایمان را هماهنگ کنیم و یک جلسه ای در کمیته تعیین مصادیق داشته باشیم و سیاست های جدید از انجا مورد بحث قرار گیرد.»
وی ادامه داد:« امیدوارم به سیاست فیلترینگ چارچوب دهیم تا فقط بخش هایی از شبکه های اجتماعی که از نظر اخلاقی نامناسب است فیلتر شود تا بقیه مواردی که از نظر علمی مورد استفاده کاربران قرار می گیرد را به گونه ای بتوانیم آزاد کنیم. حتی چند تا از سایت های فیلترشده که مورد استفاده کاربران بوده را بررسی کردیم. بنای ما براین است که این سایت ها را به کمیته تعیین مصادیق پیشنهاد کنیم تا این سایت ها رفع فیلتر شوند. در ارتباط با ویچت پیشنهاد دادیم که بخش مشکل دار آن فیلتر شود و مجددا مردم بتوانند از آن استفاده کنند.»
وی در پاسخ به این سئوال کاربران که چرا شماره تماس 195 فقط مخصوص تهران است؛ گفت:« در حال حاضر تلفن 195 در استان تهران و تلفن 0963661 در سایر استان ها به سامانه سپاس متصل می گردد لازم به توضیح است در آینده نزدیک 195 در تمامی استان ها فعال خواهد شد ضمن اینکه استفاده از سایت www.195.ir شماره پیامک 600195 و همچنین رایانامه ict.gov.ir@195 در تمامی کشور قابل استفاده است.»
وی در پاسخ به سئوالاتی راجع به سیاست های وزارتخانه درباره استفاده از فناوری های روز دنیا، گفت:« بنای ما بر این است که زیرساخت ICT کشور را براساس جدیدترین فناوری دنیا گسترش دهیم. آنچه که در ایران تولید نمی شود را از کشورهایی که در زمینه ICT تجهیزات مدرنی دارند و می توانند سیستم را با کیفیت بالا پیش برد از آن استفاده می کنیم.»
دکتر واعظی در پاسخ به سئوالاتی درباره سیاست های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در مقابل تولیدات داخلی؛ تاکید کرد:« سیاست جدی ما این است که به پژوهش و تولید در ایران بها دهیم به همین دلیل از تولیدات داخلی حمایت کردیم و قطعا جلوی واردات تجهیزاتی که مشابه داخلی آن وجود دارد را می گیریم و به تمام شرکت های آی سی تی توصیه به استفاده از تولیدات داخلی می کنیم .» | وبلاگ یکان |...
ما را در سایت | وبلاگ یکان | دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : yekaano بازدید : 201 تاريخ : شنبه 27 شهريور 1395 ساعت: 0:57